26 Ekim 2011 Çarşamba

Aile Boyu Film Keyfi

Teknolojinin her geçen gün ilerlemesi ve buna bağlı olarak insanların yaygın bir şekilde bilgisayar kullanımları hayatı kolaylaştırdığı gibi iletişim kurulmasını da bir o kadar zorlaştırmaktadır. Bilgisayar kullanımının yaygın bir hal almasında internetin payı büyüktür. Çünkü; genellikle bilgisayar kullanıcıları, bilgisayarın donanımından değil internette dolaşma imkanından yararlanmaktadır.



Yeni dostluklarını internet ortamında kuran ve hatta gönül ilişkilerine yönelik temelleri dahi internet ortamında oluşturan kullanıcılar vardır. İş hayatına da oldukça etki eden internet kullanımı işlerin takibini, personellerin birbirine gönderdikleri mailler sayesinde yapmaktadır. Ve hatta insanların hayatı için önemli olan bir çok konu internet üzerinden konuşulmaktadır. Yaşam bu kadar internet ortamına bağlıyken insanların iletişim kurmada zorlanması oldukça normal oluyor. Hatta uzmanlar tarafından teknolojinin ilerlemesi sebebiyle yetişen nesilin, asosyal olduğu düşünceleri bildiriliyor. Bugüne kadar hep bilgisayar kullanımının ve internetin insanlar üzerinde oluşturduğu olumsuz etkilerden bahsedildi. Oysa internet sayesinde insanlar istedikleri bir çok şeye ulaşma imkanına sahip oldu. Yıllar önce çekilmiş ve vizyondan kalkan bir çok sinema filmi bugün internet sayesinde tekrardan insanların izlenimine sunulmuştur. Hatta yaş seviyesi büyük olan evebeynler çocuklarından internet üzerinden gençlik yıllarına ait filmleri bulmalarını istiyor. Anne- babasının bu isteğini yerine getiren çocuklar ise bilgisayar ve internet sayesinde aile boyu film izleme imkanına nail oluyor. Aileler, internetin  çocuklarını olumsuz yönde etkilediği düşüncesini savunurken iyi amaçla kullanıldığında ne kadar yarar sağladığı düşüncesini pek önemsemiyor. Oysa yıllarca gizli saklı kalan bir çok film,internet kullanımın artması ve kişilerin internet üzerinden film izleme ihtiyacı hissetmesiyle arşivlerden çıkarıldı.

Eğer yıllar öncesine ait bir film izlemek veya gündemi takip ederek günümüz filmlerini izleme düşüncesine sahipseniz www.zehirli.net  adresini ziyaret edebilir ve internet üzerinden online film izleyebilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder