26 Ekim 2011 Çarşamba

Farkınızı İzlediğiniz Filmlerle Belirleyin

Etrafınıza bulunan insanlardan farklı olduğunuzu hissediyor ve bu düşüncenizi herkesin bilmesini istiyorsanız izlediğiniz filmlerin size yararı olacaktır. Bulunduğunuz ortamda tarzınızı izlemiş olduğunuz filmlerle sergileyebilirsiniz. Herkesin izlemeyi tercih ettiği filmlerden farklı film tercihi yapar ve izlerseniz düşünce tarzınızın, farkınızın herkes tarafından bilinmesi için bir adım atmış olursunuz.



İnsanlar genelde aşk filmleri, komedi filmleri gibi türleri seyretmeyi tercih ederken siz seçiminizi daha siyasi filmler izlemekten yana kullanırsanız, günlük yaşam içinde kullanmış olduğunuz kelimeler dahi değişir. Hayata bakış açınızın değiştiği gibi olaylara karşı nasıl davranmanız gerektiğine kadar değişim gösterebilirsiniz. Örneğin; izlediğiniz filmde devlet işleyişi veya derin devlet diye nitelendirilen konular varsa hiç farkında olmadan düşünceleriniz ve isteklerinizde bir değişim olur. Herkes izlediği filmdeki aşıkların serüvenini anlatırken siz ciddi bir ifadeyle devletin işleyişi biçimi hakkında edindiği bilgilerden bahsedeceksiniz. Ve herkesin sahip olmadığı bilgilere, izlediğiniz filmler sayesinde sahip olacaksınız. Hem de ayrı bir uğraş göstermeden. Sadece zamanınızı değerlendirmek amaçlı tercih ettiğiniz filmleri izleyerek böyle düşüncelere sahip olacaksınız. Ve bu düşünceler sizin genel kültürünüzü arttıracak. Genel kültürünüzde ki böylesine kaliteli ve bilgili bir artış bulunduğunuz ortamda sizin her zaman bir adım daha önde olmanızı sağlayacaktır. Veya devleti konu alan filmlerden farklı olarak izlediğiniz diğer filmlerde, oyuncuların giymiş oldukları kıyafetler dikkatinizi çekecektir. Tamamen sizin ilgi alanınıza bağlı olarak dikkatinizi çeken kıyafetlerden dolayı, modanın takipçisi olabilirsiniz. Böylelikle insanlar arasındaki farkınız söz konusu olduğunda, hem bilgili hem de sürekli güncellenen bir yapıya sahip olduğunuz dile getirilecektir.

İlgi alanınıza göre sinema film izlemek, güncel filmler izlemek, vizyonda bulunan filmleri izlemek ve daha fazla bilgi için www.zehirli.net adresini ziyaret edebilirsiniz. İnternet üzerinden ücretsiz film izlemek keyfinize keyif katacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder