18 Ekim 2011 Salı

Film İzle Siteleri

Film İzle siteleri son zamanlarda bir hayli artış göstermiştir. Bunun tek sebebi, insanların film izlemeyi çok sevmeleridir. Her insan en kötü ayda 1 tane film izlemektedir. Bu yüzden webmasterlar para kazanmak için film izle siteleri açmaktadır. Yalnız sadece site açarak bu işin yürümeyeceğini ve uğraşmaları gerektiğini bilmeyen bir çok webmaster bulunmaktadır. Bazı webmasterlar tamamen siteyi açarak, diğer sitelerden kopya içerikle işleve geçmeyi düşünüyorlar. Aslında bu durumda o sitenin gelişmesi ve güzel yerlere gelmesi pek mümkün olmuyor. Bu yüzden bu tür düşüncelerde olan webmasterlara, sanal alemi site çöplüğüne döndürmemelerini söylüyoruz. Aksi taktirde zaten kazanabildikleri hiç bir şey olmuyor. Ayda 30 – 40 lira kazanmak için sanal alemi çöplüğe döndürüyorlar.



Aslında ben bu durumda webmasterlara kızmıyorum. Bu durumda kızılacak tek yer domain firmalarıdır. Bence domain almak kesinlikle pahalı bir şey olmalı. Pahalı olduğu zaman insanlar bu sefer gerçekten uğraşacakları siteler kurarlar. Boş yere site açmazlar ve bu sayede ortalık site çöplüğüne dönmez. Film insanlar için çok önemli bir şeydir ve kaliteli olması da kesinlikle şarttır. Bu yüzden insanlar sürekli olarak kaliteli film siteleri ararlar. http://www.zehirli.net sizlere bir adet kaliteli film sitesi önereceğim. Bu sitede çok kaliteli videolar ve seslerle film izlemeniz mümkündür. Bu site gibi daha birkaç adet özgün ve kaliteli içerik yayın yapan film siteleri bulunmaktadır.

Zehirli film İzle sitesi gerçekten hiçbir zaman kalitesinden ödün vermemiştir. O kadar çok çalışmaktadır ki, her gün bir yeni film atmaktadır sitesine. Bu yüzden zehirli film izle sitesini her önüme gelene öneriyorum. Kalitenin tek noktası, zehirli film izle sitesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder