26 Ekim 2011 Çarşamba

Film İzlerken Yorulmayın

Film izleme keyfinizin eziyete dönüşmemesi için internet ortamından yararlanabilirsiniz. Her türlü hava şartına rağmen istediğiniz zaman ve mevsimde internet üzerinden ücretsiz film izleme imkanına sahip olmak oldukça neşe verici.

Geçmiş yıllarda bir sinema filmini beyaz perdede izlemek için, günler öncesinden program yapılır, gidilecek arkadaşların listesi yapılır ve ciddi bir bütçe ile vizyona giren filmi izlemeye gidilirdi. Gişe önündeki uzun bilet sırası, sinema salonunda ki rahatsız edici sandalyeler, insanların bir başkasının hayatına saygı göstermeden sesli yediğini yiyecekler, yanındakiyle konuşmaları ve daha niceleri filmden alınan tada etki ederdi. O zamanlar izlenilen film bir daha televizyon yayınlanmaz sadece video kasetleri olarak satılırdı. Ve teknoloji çok yaygın olmadığında ötürü ne her evde televizyon ne de her evde video kaset oynatıcısı vardı. Oysa günümüzde ilerleyen teknoloji sayesinde online randevu sistemi ile sinema salonlarında bilet alıp, yer ayırabiliyoruz. Film izlerken bize sunulan konfor ise cabası oluyor. Rahat koltuklar, klimalar, havalandırmalar, kaloriferler bize izlediğimiz filmden keyif aldırıyor.  Yalnız insanlar teknolojiden o kadar yararlanıyor ki bu kadar konfor dahi yorucu geliyor. Evde, iş yerinde, yazlıkta her yerde film izlemek istiyor.



Bazen bulunduğu konum sinema salonunun olduğu yere uzak oluyor, bazen hava soğuk ve yağışlı oluyor ya da çok sıcak oluyor ve güneş etkiliyor. Bu gibi durumlarda internet üzerinden izlenen sinema filmleri seyirciye büyük ölçüde kolaylık sağlıyor. İzlemiş olduğunuz filmlerde ne hava şartlarının etkisinden dolayı tadınız kaçıyor ne de bir çok kişi ile birlikte film izlediğiniz için rahatınız. Her şey size göre ayarlanmış oluyor. Filminizi isterseniz yemek yerken izliyor isterseniz yatarken izliyorsunuz. Film izlemek sizi yormuyor ve siz oldukça keyif alıyorsunuz.

Daha fazla bilgi için www.zehirli.net  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder