18 Ekim 2011 Salı

Film Oyuncuları

Günümüzde insanlar Film izlerken direk oyuncularına bakmaktadır. Çünkü belli başlı oyuncular bilinmektedir. Bu oyuncuların kötü filmlerde oynamayacağını her insan bilmektedir. Bu yüzden oyunculara bakarak film tercihi yapan bir çok insan bulunmaktadır. Aslında bu durum kimi zaman doğru, kimi zaman yanlış olarak düşünülebilir. Sonuçta film sevgisi kesinlikle insandan insana fark yaratmaktadır. Bazı insanlar psikolojik film severken, bazıları tamamen fantastik sever. Bu yüzden her film, her insana güzel gelmeye bilir.



Film İzle sitelerine girdiğim zaman yaptığım ilk şey filmin konusu, filmin türü, filmin yönetmeni en son olarak oyunculara bakmaktayım. Sonuçta kötü bir film olsa da, iyi bir oyuncuya güzel bir para teklif edilirse her oyuncu o rolü oynar haliyle. Sonuçta oyuncular bu sektörde para için durmaktadır. Para olmasa oyuncuların bu sektörde duracağını hiç sanmıyorum. Her halde para olmamış olsa, film diye bir şey olmaz diye düşünüyorum. Bu yüzden film izlemeden önce filmle ilgili her şeyi incelemelisiniz. Kesinlikle sadece oyunculara bakarak tercih yapmamalısınız.

Film İzle siteleri son zamanlarda bir hayli artış göstermiştir. Sizlere film izlettirmek için filmler hakkında tonla yalanlar savurmaktadır. Sonuçta sizler o sitede durdukça, o site para kazanmaktadır. Bu yüzden sizleri kendi sitelerine bağlamaya çalışırlar. Bu duruma kesinlikle kanmamanız gerektiğini öneriyorum. Sizleri kullanarak üstünüzden para kazanmaya çalışan siteleri kesinlikle bilgisayarınızdan uzak tutmalısınız. Bunun için sizlere http://www.zehirli.net kaliteli ve doğru filmler yayınlayan bir site önermek istiyorum. Bu site uzun yıllardır bu sektörde ve sizlerin hoşunuza gidecek bir çok film barındırmaktadır içerisinde. Tamamen kaliteli filmler yükleyen bu site, son zamanlarda gündeme düşmüş bir site olarak görülüyor. Açılışındaki tek sebep, kaliteli filmlerin bulunduğu bir platform olmaya çalışmasıdır. Bu yüzden herkes tarafından biliniyor ve tanınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder