26 Ekim 2011 Çarşamba

İndirmeden çizgi film izle

Çizgi filmler çocukların en sevdiği şeylerden biridir. Bir çizgi filmin karşısında saatlerce oturabilirler. Televizyon kanalları artık eskisi kadar çok çizgi film yayınlamıyorlar. Şu an çizgi film yayınlama işini sadece çizgi film yayınlayan kanallara bırakmış durumdalar. Ancak bu kanallarda yayınlanan çizgi filmler daha çok 10 yaşın üstündeki çocuklara göre.
Bunun yanında bu kanallarda yayınlanan çizgi filmler çok fazla tekrar yapıyor. Çocuklar bölümün tekrar olduğunu çok çabuk fark ediyorlar ve televizyon başından kalkıp yaramazlık aramaya başlıyorlar. Bu soruna çare internetten indirmeden film izleme sitelerinden geldi.



Artık internetten film izleme sitelerinde indirmeden çizgi film de izlemek mümkün. Bu çizgi filmler bir serinin tüm bölümlerini içeriyor. Ayrıca bu çizgi filmler Hd kalitesinde ve takılmadan izlenebiliyor. Ancak çoğu indirmeden izle sitesi gereğinden fazla reklam alıyor. Siz çocuğunuzu ekran karşısına bırakıyorsunuz, ancak kısa süre sonra çocuk ağlamaya başlıyor. Bunun temel nedeni çocuğun karşısına sitede reklam çıkması ve çocuğunuzun bunu kapatamaması.
Bu tip sitelerde bir diğer tehlike ise kontrolsüz reklamlar. Site içeriği uzman ekiplerce hazırlanmadığı zaman çocuğunuza film izletirken istenmeyen görüntülerle karşılaşmanız olası. Bu nedenle indirmeden çizgi film izlemek için sadece http://www.zehirli.net gibi uzman bir ekiple hazırlanan sitelere girmek önemli.
http://www.zehirli.net sitesine içerik, 20 yılı aşkın süredir internet siteleri hazırlayan uzman bir ekip tarafından koyuluyor. Bu sayede çocuğunuzun zihinsel ve bedensel gelişimini engelleyecek tehlikeli durumlardan uzak durması sağlanıyor. Sitede reklam alımı konusunda da sürekli bir kontrol işlemi yapılıyor.
Siz de çocuklarınız çizgi film seyrederken içiniz rahat olsun istiyorsanız http://www.zehirli.net sitesinden şaşmayın. Kaliteli ve sürekli güncellenen içeriği ile Türkiye’nin en büyük indirmeden film izleme sitesi olan http://www.zehirli.net çocuk gelişimine verdiği büyük destek ve çocuklara verdiği büyük değerle de dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder