26 Ekim 2011 Çarşamba

İndirmeden dizi izle

Son yılların modası filmlerden çok diziler oldu. Artık insanlar işten sonra evlerinde geçirdikleri kısa sürede bir filmin duygusal ve zamansal yoğunluğunu kaldırmak istemiyorlar. Diziler bu konuda daha kısa süreleri, heyecanlı sonları ve içimizden hikayeleri ile ön plana çıkıyor.
Hem Türkiye’de hem dünyada diziler bir çok farklı ve içimizden hikaye barındırıyor. Çoğu dizi senaryosu filmlere göre çok daha güncel ve heyecanlı. Dünya genelinde şu an komedi ve macera dalındaki diziler çoğunlukta. Bazen bilimkurgu dizileri de yayına girerek ortalığı kasıp kavurabiliyor.
Hafta içi aynı gecelerde ve aynı saatlerde farklı kanallarda yayınlanan sevdiğiniz dizileri aynı anda takip etmeniz mümkün değil. Bu nedenle kaçırdığınız dizileri internetten seyretmek önemli bir yöntem. Şu an internette neredeyse tüm dünyada yayınlanan dizileri bulmak mümkün.



Türkiye’de dizi yayıncılığı konusunda en çok takip edilen site http://www.zehirli.net adlı internet sitesi. Dizileri yayınlandıktan çok kısa süre yayına sunan site, bu sayede bir gecede sevdiğiniz iki diziyi birden izlemenizi sağlıyor.
Bunun bir diğer önemli yanı ise dizinin yayınlandığı günün ertesinde sosyal medyada ve sosyal çevrenizde dizi ile yapılan dedikoduları kaçırmamanız. Diziler sosyal dünyada en çok konulan konuların başında geldiği için bir diziyi kaçırmanız o dizi ile ilgili konuşulan çoğu şeyi tam anlamamanıza neden oluyor.
http://www.zehirli.net sitesinde diziler reklamsız ve takılmadan izlenebiliyor. Sitenin güçlü yayın altyapısının yanında tek tıkla dizi izletebilen kullanıcı dostu menüsü de oldukça sevilen özellikler.Sitede dizilerin yanında en yeni vizyon filmlerinden, ödüllü yapıtlara, çizgi filmlerden animasyon harikalarına kadar her çeşit filmi bulmak mümkün. Sitede vizyon filmleri hd kalitesinde de izlenebiliyor. http://www.zehirli.net sitesinde dizi veya film izlerken sonlara doğru sitenin sizden şifre ve para istemesi sorunu da ortadan kaldırılmış durumda. Size tek kalan koltuğunuza kurulup keyifle sevdiğiniz diziyi veya merak ettiğiniz filmi izlemek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder