26 Ekim 2011 Çarşamba

İndirmeden izle

İnternet bağlantı hızlarının tüm dünyada yükselmesi internette bir çok yeni site tipinin ortaya çıkmasını sağlamış durumda. Bu site tiplerinden biri de indirmeden film izleyebileceğiniz sinema siteleri. İndirmeden film izleme siteleri ortaya çıkmadan önce internetten film indirip izlemek oldukça zahmetli bir işti.
Öncelikle filmi indirebileceğiniz bir adres bulmanız gerekiyordu. Bu adresten parça parça indirdiğiniz dosyaları birleştirmeniz ve uygun açıcı da açmanız da gerekenler arasındaydı. Oysa bugün tek tıkla en yeni vizyon filmlerini izlemeniz mümkün.
Şu an internette indirmeden film izleme imkanı sunan bir çok internet sitesi bulmak mümkün. Ancak bu sitelerin çoğunda film izlemek oldukça zor. Öncelikle bu tip sitelerde bir filmi izlemeden önce onlarca farklı reklam ile uğraşmanız gerekli .Bazen reklamlar uzun süre film ekranının önünde duruyor ve kapatılamıyor. Bunun yanında bu tip sitelerde filmler bazen yarıda kesilip sizden para ödemenizi isteyebiliyor. Sitelerdeki kategori eksikliği ve istediğiniz filmi bulamamanız da diğer sorunlar.



http://www.zehirli.net bu tip sorunlarla boğuştan filmsever için bir kurtuluş niteliğinde. Site oldukça anlaşılabilir bir tarzda hazırlanmış durumda. En yeni vizyon filmlerini ana sayfada bulmak mümkün. Bunun yanında eğer farklı filmler arıyorsanız bu kategorilerinden istediğiniz filmi seçmeniz de mümkün.
http://www.zehirli.net sitesini diğer indirmeden film izle sitelerinden ayıran bir diğer özellik ise sitede sadece herkesin bildiği filmler yanında keşfedilmeyi bekleyen festival ve ödüllü filmleri de bulabilmeniz. Özellikle polisiye ve romantik filmleri sevenler sitede aradıkları her filmi bulabiliyorlar.
http://www.zehirli.net sitesinde ayrıca en güncel dizileri de yayınlandıktan hemen sonra bulmak mümkün. Fatmagül’ün suçu ne hayranları, Kurtlar vadisi pusu hayranları ve diğer dizilerin hayranları dizi yayınlandıktan hemen sonra siteden takip edebiliyorlar.
Siz de http://www.zehirli.net film sitesine girin, sinemanın büyülü dünyasını keşfedin. En ünlü aktör ve aktristlerin en yeni filmlerini, festival filmlerini ve sinema tarihinden keşfedilmeyi bekleyen filmleri indirmeden ve beklemeden izleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder