18 Ekim 2011 Salı

Psikolojik Filmler

Film türleri günümüzde insanlar açısından kesinlikle çok önemlidir. Çünkü insanlar film izlemeden, o filmin türüne bakarak izlemeye karar veriyorlar. Bu yüzden bugün sizlere Psikolojik filmler hakkında biraz bilgi vereceğim. Çünkü psikolojik filmler pek fazla insanların izlemediği filmlerdir. Bu filmler genellikle sıkıcı olarak düşünülür ama benim için film dünyasının baş yapıtlarıdır. Gerçekten günümüzde o kadar çok kaliteli Psikolojik filmler bulunmaktadır ki, bunları izlememek insanlar açısından üzücü olarak düşünüyorum.



Psikolojik Film İzle sistemi kesinlikle şaşırmaya dayalıdır. Eğer filmin sonunda şaşırmak istiyorsanız ve vay be demek istiyorsanız kesinlikle psikolojik film izlemelisiniz. Psikolojik filmler genellikle sonuna kadar durağan bir şekilde geçmektedir. Yalnız son 10 – 15 dakika insanın hayatına hayat katmaktadır desem yeri var. O son dakikalar gerçekten insanları büyüleyen dakikalardır. Çünkü izlediğiniz film baştan sona bir yalan olabilir, izlediğiniz karakter baştan son ölü olabilir, izlediğiniz konu baştan sona yanlış olabilir. Yani izlediğiniz her şeyin yanlış olma imkanı oluyor. Psikolojik film izleyecekseniz, sürekli olarak filmin içinde bir bit yeniği aramalısınız. Bu arayış, o filmi güzel yapmaktadır işte.

Psikolojik film hakkında konuşacaklarım kesinlikle bu kadardır. Eminim bu makalemi okuduktan sonra herkes psikolojik filmlere yönelecektir. Bu yüzden sizlere Psikolojik film İzlemenizi öneriyorum. Eminim sizlerde çok memnun kalacak ve günlerce film üstünde düşüneceksiniz. Zaten psikolojik filmlerde sizleri düşündürmek için yapılmış filmlerdir. Baştan sona dövüş olup da, sonunda iyilerin kazandığı bir aksiyon filmi değildir kesinlikle. Bu filmlerde kötülerinde kazandığını söylemeden geçemeyeceğim. Bu yüzden bu tarz filmleri çok seviyorum işte, çünkü gerçek dünyayı yansıtıyor. http://www.zehirli.net sitemizden istediğiniz psikolojik filmi bulmanız mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder