26 Ekim 2011 Çarşamba

Ruh Haline Uygun Filmler

Hemen her ruh haline uygun filmler vardır. Filmler farklı kategorilerde seyircileriyle buluşur.Filmlerin kategorilere ayrılmasın ise senaryonun içeriğine bağlıdır.senaryolar bazen hayattan bir kesit sunar bazen ise tamamen hayal ürünüdür. Fakat ne olursa olsun izlenen filmler mutlaka gerçek yaşamdan alıntılar sayesinde varolur.



Senaristlerin, film senaryosu yazarken kurdukları hayaller bile gerçek yaşamdan etkilenmektedir. Yaşamlarında olmasını isteklerini fakat bir türlü olmayan olayların eksikliğini hissederek yazılarına aktaran senaristler bazen kendi duygularını kurgular bazen ise çevrelerinde ki yaşamların veya isteklerin neler olduğuna dikkat ederek düşüncelerini senaryo şeklinde yazılarına dökerler.

İnsanların içinde bulunduğu her türlü ruh haline göre film izleme imkanları da işte bu sebeplerden dolayıdır. Üzgün olduğunuzda mutlu hayatlar izlemek istemez herkesi üzgün görmek istersiniz. Trajedi türünde olan filmler tam size göre olur. Herkes bir acı içinde ve herkes üzgündür. Bazen ise bu durumun tam tersi üzgün olduğunuzda üzüntünüzü hafifletmek için gülmeye ihtiyaç duyarsınız. O zaman da komedi türündeki filmler sizin bu  isteğinize cevap verecektir. Hayatta bazı insanlar üzgün olduğunda herkesinde kendisi gibi üzgün olduğunu görmek isterken bazı insanlar ise hayatta acıların varolduğu gibi mutluluğunda varolduğunu hissetmek ister ve komedi filmlerindeki mutlu fakat düşündürücü hayatlarla kendini teselli eder.

İnsanların hayattan beklentileri her zaman değişiklik gösterdiği için bir insanın izlemekten zevk aldığı filmler konusunda kesin bir kategori ismi vermesi zor oluyor.

Hayatın gülen yüzü komedi filmleri olurken, ağlayan yüzü trajedi oluyor. Fakat daha gerçekçi filmler izlemekten yanaysanız dram filmleri size hem ağlayan hem gülen yüzü sunmakta birebirdir.

Ruh halinize göre kaliteli görüntüye sahip film izlemek için www.zehirli.net  adresini ziyaret edebilirsiniz. İçeriğine göre kategorilere ayrılmış filmler siz sinema severlerin izlenimine sunulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder