26 Ekim 2011 Çarşamba

Zamanınızı Film İzleyerek Değerlendirin

Film izlemek, insanların zamanlarını değerlendirmek için yapacakları en güzel davranışlardan biridir. Zamanınızı değerlendirirken sadece film izlemez ayrıca sosyal bir ortam içinde olursunuz. Günümüzde bir çok insan teknolojinin ilerlemesinden dolayı asosyal olmuştur. İnsanlar asosyal toplumun giderek yaygınlaşmasına rağmen bu durumun düzelmesi için pek bir çaba harcamamaktadırlar.



Oysa film izlemek oldukça sosyal bir aktivitedir. Çünkü; insanlar film izlemek için sürekli iletişim kurmaktadır. Sinemaya gitmek için size bir arkadaşınızın eşlik etmesini istersiniz. Bilet alırken gişede ki yetkili ile konuşursunuz. Sinema salonuna girerken bilet kontrolü yapan görevliyle konuşursunuz, uzaklardan bir yerden patlamış mısırın kokusunu alırsınız ve kendinize hakim olamaz büfedeki kişiyle konuşursunuz. Sinema salonunda çıkıp eve giderken toplu taşıma aracını tercih ettiyseniz yolda birileriyle konuşursunuz. Yani sürekli insanlarla konuşur ve iletişim halinde olursunuz. Üstelik iletişimin en etkili ve bir o kadar da zor olan yüz yüze iletişim türünü kullanırsınız. Sadece film izlemekle kalmaz sürekli iletişim halinde olursunuz ve bu sizi asosyal bir sıfat almaktan kurtarır. Ayrıca film izlerken eğlenir, farklı hayatlara misafir olursunuz. seyretmekte olduğunuz filmin içinde kendinizi bulursunuz. Belki de bilmediğiniz bir konu hakkında  bilgi edinirsiniz. Ve daha bir çok olayı sadece film izlerken yaşarsınız.

Zamanınızı değerlendirmek için film izlemekten daha yararlı ne olabilir ki. Bundan dolayı kendinize bir iyilik yapmalı ve film izlemelisiniz. Üstelik film izlemek eskisi kadar da zor değil. Sinema salonlarında seyircilerin konforu düşünülerek klimalar, havalandırmalar ve ısıtıcılar vardır. Ayrıca oldukça rahat koltuklar size huzur verecektir.

Eğer tüm bunlara ayıracak zamanınızın olmadığından şikayet ediyorsanız www.zehirli.net  adresini ziyaret edebilirsiniz. İstediğiniz filmleri evinizde, iş yerinizde dilediğiniz her yerde istediğiniz zaman izleme imkanına da sahipsiniz. Film izlemenin keyfi size huzur verecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder