18 Ekim 2011 Salı

Film Yönetmeni

Bazı yönetmenler bir çok kez sitem ediyorlar film dünyasına. Yapılan filmlerin sonucunda hak ettikleri değerleri göremediklerini söyleyen bir çok yönetmen bulunmaktadır. Bir çok insana göre film sadece oyunculardan oluşmaktadır. Aslında oyuncuların arkasındaki yönetmen ve senarist en büyük rolü kaplamaktadır. Sonuçta birisi bu filmi ortaya çıkartmış, diğeriyse filmi yönetmektedir. Bu yüzden arkada kalan kişilerin çok fazla değer almaması, onları üzen bir durumdur. Film dünyası kesinlikle çok gelişmiş ve geniş bir kitleye sahip dünyadır. Filmleri izlerken sadece oyuncular değil, yönetmenlere ve senaristlere de önem vermenizi rica ediyorum. Çünkü gerçekten kaliteli filmlerde onlar alkışlanmayı hak ediyorlar.



Film İzle sitelerine girdiğim zaman, ilk bakacağım şey filmin senaryosu ve yönetmeni olmaktadır. Tanıdığım ve işini iyi yapan bir yönetmense filmini izlemekteyim. Çünkü senaryo ne kadar iyi olursa olsun, yönetmen işi bilmiyorsa film kesinlikle ortaya kötü olarak çıkmaktadır. Bu yüzden tanınmış ve işini iyi yapan yönetmenleri tercih ediyorum. İnsanlarsa tamamen oyunculara ve filmin türüne göre film izlemektedir. Kesinlikle böyle düşünen insanları kınıyorum ve onları arkada kalan asıl krallarla tanışmaya davet ediyorum. Bir filmin kalitesi kesinlikle yönetmeni ve senaryosu sayesinde ortaya çıkmaktadır.

http://www.zehirli.net Sitemizden bir çok film İzleme imkanı bulabilirsiniz. Uzun yıllardır bu sektörde barınan sitemiz, sizler için her gün yeni filmler yüklemektedir. Kalitesiyle kendinden söz ettiren bir sitemiz bulunmaktadır. Aynı zamanda sitemizden bu tür makaleleri takip edebilir ve yeni bilgiler edinebilirsiniz. Unutmayın filmler sadece oyunculardan meydana gelmemektedir. Arkadaki kameraman bile film için çok önemlidir. Arkadaki kişileri atlamanın son derece bencil bir şey olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bir filmin ortaya çıkmasını tüm ekip birlikte sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder