26 Ekim 2011 Çarşamba

Oskarlı filmleri izle

Hollywood bugün dünyanın sinema sektörünü yönlendiren merkez konumunda. 300 milyon doları aşkın bütçelerle çekilen filmler tüm dünyada gösterime giriyor. Ancak sinemalarda bilet fiyatları oldukça yüksek. Bunun yanında evde film seyretmenin keyfi de bir başka.
İnternetin ilk dönemlerinde filmleri izlemek için önce bilgisayara parçalar halinde indirmek, sonra bu parçaları birleştirip doğru açıcı ile açmak gerekirdi. Filmlerde ayrıca altyazı uyumsuzluğu çok olur, film seyretmenin keyfi olabildiğince kaçardı.
Artık internette indirmeden film izle servisleri var. Bu servisler sayesinde internetten bir tık ile istediğiniz filmi indirmeden ve beklemeden seyretmeniz mümkün. Zaman içinde çok talep gören indirmeden izle siteleri para hırsı ile olması gerekenin çok üstünde reklam almaya başladılar. Bir film izlerken onlarca kez görüntünün önüne geçen reklamı kapatmanız gerek. Bunun yanında filmlerin son bölümüne girilirken birden çıkan ücret isteme mesajları da izleyiciyi bıktırmış durumda.



http://www.zehirli.net indirmeden film izle meraklılarının sorunların çözüm bulmak amacıyla açıldı. Sitede tek tıkla film izlemek mümkün. Sıkıcı ve izlemeyi imkansız hale getiren reklamlar bulunmuyor. Bunun yanında sitedeki filmler farklı sunucu alternatifleri arasından seçilerek izlenebiliyor. Bu sayede film izlerken takılma problemi yaşanmıyor.
Film meraklıları http://www.zehirli.net adresinde aradıkları her tür filmi bulabilirler. Aksiyondan romantik filmlere kadar sitede 10binlerce film bulmak mümkün. Vizyon filmleri ayrıca hd kalitesinde sunuluyor.
http://www.zehirli.net sitesinde film izlemek için üye olma zorunluluğu yok. Bunun yanında diziler ve çizgi filmler de sitenin içeriği arasında yer alıyor. Özellikle diziler yayınlandıktan çok kısa süre sonra siteye aktarılıyor ve rahatlıkla seyredilebiliyor.
Siz de http://www.zehirli.net e girin. Sinemanın büyülü dünyasına kapılarınızı sonuna kadar açın. En son filmler, ödüllü filmler ve keşfedilmeyi bekleyen filmler sitede sizleri bekliyor. Filmleri indirmeden ve takılmadan, reklamsız olarak izlemenin keyfini çıkartın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder